Presentació del blog

“Fem més amable l’entrada de Sant Adrià” és un blog pensat per a que mares, pares i nens/es opinin sobre la remodelació del pont Pi i Margall de Sant Adrià del Besós.

És per això que l’ajuntament de la ciutat a través de l’àrea de Participació Ciutadana munta un estand al parc infantil Adrilandia durant els dies 2, 3 i 4 de Gener per conèixer la opinió dels ciutadans/es.

La finalitat de les activitats proposades es que tots i totes pugueu pensar i dissenyar com voleu que sigui el pont. Es farà una fotografia del disseny que hagueu pensat i aquesta quedarà penjada al blog per a tothom que hi estigui interessat pugui conèixer les vostres opinions.

“Fem més amable l’entrada de Sant Adrià” es un blog pensado para que madres, padres y niños y niñas opinen sobre la remodelación del puente Pi i Margall de Sant Adrià del Besós.

Es por esto que el Ayuntamiento a través del área de Participación Ciudadana monta un stand en el parque infantil Adrilandia durante los días 2, 3 y 4 de Enero con tal de conocer la opinión de los ciudadanos y ciudadanas.

La finalidad de las actividades propuestas que todos y todas podáis pensar y diseñas como queréis que sea el puente. Se hará una fotografía del diseño que hayáis pensado y ésta quedará expuesta en el blog para que todo el mundo que esté interesado pueda conocer vuestras opiniones.

sábado, 2 de enero de 2010

el carrer


Ens diem Laia i Mario, tenim 7 i 6 anys. Ens agradaria que hi hagués un parc molt gran, moltes papereres perquè la gent a vegades és una mica marrana. ens agradaria que pintessin el pont blau claret. ens agradaria que hi hagués forces bancs perquè la getn pogués descansar. Com que ens agraden molt els esports, ens agradaria que hi hagués una cistella de bàsquet una porteria de futbol i una pista de nedar.

El puente de Sara i Alba

tenemos siete y nueve años. Hemos puesto un parque porqué nos gusta jugar. hemos puesto un sitio para comer, bancos y plantas. nos gustaría que el puente fuera de color gris.

Soy pau y éste és mi puente

Tengo tres años y en el puente me gustaría que hubiera bancos, columpios y muchas flores y un co

El puente de Joel


Me llamo Joel i tengo 4 años. He puesto porque me gusta jugar. he puesto un parque para passear con la mama y el papa. He puesto bancos para descansar. también he puesto un coche. Ya sé que he puesto un parque però me gustaria que hubiera otro. he puesto rampas para patinar.

Silvia

Em dic Silvia i tinc 4 anys. M'agradaria que en el nou Pont de Sant Adrià hi haguès una pista de basquet i moltes cistelles per poder jugar amb la meva pilota.
M'agradaria que hi haguès columpius, bancs , fonts i papereres.
I que no passessin els gossos!!!!

Carnet

Em dic Paula i tinc 6 anys. El pont m'agradaria que fos de pedra. He posat gronxadors perquè m'agrada molt divertir-me.

Natura


Em dic Paula i tinc 10 anys. M'agradari que possessin més flors perquè a Sant Adrià es fa tot amb ciment i no hi ha zones verdes per passejar el gos i que es mantingués nèt. quan vaig al riu a passejar el gos sempre el trobo molt brut i crec que haurien de posar multes a la gent que embruta tant.

Brian y Andy


Tenemos 5 y 8 años. Nos gustaría que el nuevo puente fuera un parque, con arboles y papeleras para que la gente pueda tirar sus papeles. Donde los perros no puedan entrar. Nos gustaría que hubiera pistas de skate y que hubera suelo de goma para que los niños si se caen no se hagan daño. Nos gustaría también que hubiera columpios y que no hayan árboles plataneros porque para los niños es muy malo y si eres alérgico te puede hacer daño.
Que haya una tienda de helados en el verano.

Natural


em dic Samuel i tinc 8 anys. Vull que hi hagi un carril bici molt ample i que estigui lluny de la carretera. Que hi hagi molt arbres. M'agradaria que el pont estigués una mica tapat, però que hi hagi mirador. Forces bancs pel camí per poder descansar. que hi hagi força llum, però que siguin faroles sostenibles.

de la Núria per Sant Adrià

Em dic Núria i tinc 5 anys. A mi m'agradaria que el nou pont tinguès més flors i parcs perque els nens i nenes puguis sortir a jugar. Vull que hi hagis bancs perque la gent pugui assentar-se i pugui descansar. M'agradaria que estigui ple de fons perque la gent pugui beure aigua quan tingui sed.

el meu pont preferit


M'agradria que fos d'una que es diu kripi, que hi hagi culumpios per jugar. que hi anessin els pares, que són bitxos.
M'agradaria que tinguessin tobogans i una nòria i aquella atracció que et lligues i saltes en llit elàstic.
una moto per tots els nens i limusina.

Respetar el medio ambiente

Posem més parcs perque passi la gent. Ens agradaria que hi haguès columpius i parcs per poder jugar. Que hi hagi més arbres i més papereres per poder tirar les coses, més fonts d'aigua potable perque beure.
Que hi haguès pistes d'skate i carril bici.

el puente más chulo


Me gustaría que el puente tuviera mucho sitio para jugar y un quiosco para comprar caramelos.

Pol - El pon de Sant Adrià

Me gustaría que el puente tuvuiera un sitio para que puedan jugar los niños, que se divirtieran. He puesto más arboles y bancos para que se parezca más a un sitio de paseo, para cuando te canses te sientes y te relajes. Y también he puesto un picnic para que puedan comer. Como siempre hay muy pocas, pues he puesto muchas fuentes para que la gente pueda beber cuando se cansa.
He puesto basuras porque muchas veces el suelo está sucio, y para que este más limpio.
Los arboles es para que parezca que estamos en un bosque.

Un pont per a tothom

Tenemos 10 y 15 años. Nos gustaria un puente que pudiera ir todo el mundo, con su parque, su carril bici, sus bancos y fuentes, etc.
Nos gustaría que hubiera un parque grande porque ahora el puente está pobre y sin un alma, es como si fuera la avenida de los coches.
Preferimos que no pasen las motos y los coches dentro del parque porque habrá niños y personas y les pueden hacer daño.

el puente más chulo



Jonathan


Me gustaria que hubiera muchas pistas de skate para que pueda ir con mis amigos y que hubiera muchas fuentes para cuando me entre sed.

Hola, me llamo Alba i tengo 4 años. He puesto muchas cosas en las pizarras pero me gustaría que hubiera más. Porque quiero que sea un parque muy grande y verde donde pueda ir a jugar con mis amigos. Y quiero que la gente este contenta de tener ese parque y quiero que sea bonito.

Núria


Tinc 6 anys i m'agradaria que hi haguessin parcs per jugar, fons per beure aigua, bancs per que tota la gent es pugui sentar i pugui descansar una mica. I també m'agradaria que hi haguès papereres perque la gent tiri les coses que están brutes. vull que hi hagin ocells, zones verdes d'arbres alts i bonics, vull que al pont hi hagis tendetes per comprar chuches, sugus i nubes.

Soy Carlos y hablaré sobre el puente

pasarmelo muy bien. Ya está!

Me gustaría que el nuevo puento tuviera más colores, que tenga más bancos para que mis papás se puedan sentar en ellos. Me gustaría también que tuviera un parque para que yo puedo jugar con mis amigos y

Somos las primeras


Nos gustaria que el puente fuera más porqué ahora és muy soso. Nos gustari que hubiera un quiosco. Mucho sitio para jugar, un parque muy grande.

L'estand de particpació


Us presentem l'estand particpació que tenim els dies 2, 3 i 4 Adrilandia, a Sant Adrià del Besós. en aquest estand podeu opinar sobre com us agradaria que fos el pont Pi i Margall i penjar la vostra proposta en el Blog.

Esperem moltes i bones idees.