Presentació del blog

“Fem més amable l’entrada de Sant Adrià” és un blog pensat per a que mares, pares i nens/es opinin sobre la remodelació del pont Pi i Margall de Sant Adrià del Besós.

És per això que l’ajuntament de la ciutat a través de l’àrea de Participació Ciutadana munta un estand al parc infantil Adrilandia durant els dies 2, 3 i 4 de Gener per conèixer la opinió dels ciutadans/es.

La finalitat de les activitats proposades es que tots i totes pugueu pensar i dissenyar com voleu que sigui el pont. Es farà una fotografia del disseny que hagueu pensat i aquesta quedarà penjada al blog per a tothom que hi estigui interessat pugui conèixer les vostres opinions.

“Fem més amable l’entrada de Sant Adrià” es un blog pensado para que madres, padres y niños y niñas opinen sobre la remodelación del puente Pi i Margall de Sant Adrià del Besós.

Es por esto que el Ayuntamiento a través del área de Participación Ciudadana monta un stand en el parque infantil Adrilandia durante los días 2, 3 y 4 de Enero con tal de conocer la opinión de los ciudadanos y ciudadanas.

La finalidad de las actividades propuestas que todos y todas podáis pensar y diseñas como queréis que sea el puente. Se hará una fotografía del diseño que hayáis pensado y ésta quedará expuesta en el blog para que todo el mundo que esté interesado pueda conocer vuestras opiniones.

domingo, 3 de enero de 2010

El nostre pont


Ens diem Nataixa, Ainara, Eider, Aitor, Rafi i Arantxa i tenim 11, 9, 5, 4 añets, i elles són els nostres mares.
Volem que facin un pont molt bonic i que facin parcs, posin papereres i bancs per la gent de Sant Adrià. També que facin un mirador ven maco i que fiquin fonts.
Quan fagin els focs artificials de Sant Adrià que el pont estigui només per la gent del carrer, que no passin cotxes.
Que fiquin animalets al riu.

El puente que quiero


Me llamo Luis y tengo 35 años.
Yo quiero que haya fuentes y papeleras. Un parque para los niños, y un campo de fútbol para poder jugar con los amigos y también uno de basquet.

Som el Mohamed, el Yasser i la Hafsa


volem que el pont tingui grunxadors i porteries de futbol.

PUTXINELLA


Hola, sóc en Victor i tinc 10 anys.M'agradaria que el pont tingues molts llocs per que puguin jugar els nens. Podría haver-hi també fanals, perque així per la nit poguessim veure millor les persones. M'agradaría que també hi hagues bancs per seure.

El puente de Sant Adrián.

Manal y Rihab de 5 y 4 añitos. Queremos que el parque tenga columpiosy toboganes.
Que haya bancos para sentarse y papeleras para tirar las cosas.

Hola sóc la Nicole i tinc 3 anys. vull gronxadors al pont, bancs per els avis i papereres. Una font per beure aigua.

Pista de skates


Nos llamamos Carlos i Joel, y tenemos 10 y 8 años.
Queremos que haya una pista de skate grande de patinaje de verdad. Dos fuentes a cada lado de la pista y luego bancos para que la gente pueda sentarse. Bancos de picnic para que la gente pueda ir a comer y dos parques al lado de la pista de skate y Joel quiere un campo de basket callejero, de los que tienen el aro sin cuerdas, como en las calles.

CARLA


Vull que el pont tingui un parc, una paperera, fonts, flors, i bancs per seure.

Vermell


Ens diem Marta i Tania i tenim 3 i 4 anyets. Volem que el pont tingui una flor, que sigui un pont gran i tingui un castell. Volem que sigui de collor vermell. Volem que hi hagi un príncep, que sigui de color vermell. Tot de color vermell. Un tobogán de color groc, gronxadors de color vermell. Un castell de color rosa i una princesa de color vermell i blau, que es diu Barça. Un sorral i unes pales per jugar a la sorra. Un globo de color vermell i un globo de color negre.

EL PARC


Jo soc la Judit i m'agradaría que el pont tingues gronxadors i tobogans. Per els pares seients.

El pont més maco de Sant Adrià


Em dic Gisela i tinc 6 anyets. Jo vull que puguin passar els nens i que també hi puguin passar bicis sense problemes. Que hi hagi un parc amb molts columpis per poder disfrutar i papereres. I que hi hagi llocs per l'skate.
Vull que sigui de color rosa.

Anabel y su puente de las mil maravillas


Tengo 10 años y me gustaria que el puente tenga fuentes, bancos, un parque, papeleras y muchas flores.
También querría un quiosco para comprar chuches.

Marta i Alba volem....



Tenim 5 i 8 anyets i volem un pont més net. Un pont amb més coses, per exemple: gronxadors, tobogans, flors, roses i bancs.
La Marta vol que el pont sigui de color marró o rosa, i l'Alba vol que sigui de color groc pàlid.
Ens agradaria que al pont hi hagués un quiosc de chuches.
A la Marta li agradaria que hi hagués un chikipark, amb moltes boles de colors i per fer un cumple.

El pont de Sant Adrià


Em dic Andrea i tinc 8 anys. Vull que hi hagi un parc amb bancs i fonts. Vull columpis i lloc perquè aparquin les bicis. M'agradaria un carril bici. Vull poder patinar en un lloc habilitat.
Vull que hi hagin arbres i flors.

CARGOLS i DINOSAURES


Queremos que el puente tenga muchos parques i Sol. Volem que hi hagi floretes, papallones i un estel fugaç. A més a més hauria d'haver-hi un camaleon i todos los dinosaurios, algunos bancos i també cadires i un nen amb corona que estigui a un arbre.

La millora del pont


Sóc la Irene i tinc 9 anys. M'agradaria posar bastants arbres i papereres. Bancs per poder seure. També taules de pin-pon per jugar amb els amics. Una àrea de jocs infantils per als més petits. Pistes de patinatge, camp de fútbol i canastes per poder jugar a bàsquet.

un pont amb moltes flors


Hola soc la Judit i tinc 6 anys. m'agradaria que el pont tingues un parc, bancs per seure, una font i moltes plantes amb moltes flors.

Nadia pensant en la ciutat


Sóc la Nadia i tinc 9 anys. A mi m'agradria ficar més parcs pels nens petits, més fonts perquè tindrem sed ja que les que hi ha no funcionen.
Pels que els hi agardi l'skate puguin tenir una pista i més papereres perquè la gent no tiri les coses al terra.

Montar algun cop una fira al pont, ja que per algun cop a l'any que es fagi no pasarà res, ja que lafira que hi ha només es per nens petits, i els grans s'aburreixen.

També m'agradaria alguna pista de futbol i de basquet, ja que ara només hi ha terrenys amb sorra i si caiem ens fem mal.

I volem molts arbres!

El pont de l'Ayman


m'agradaria que hi hagues molts parcs per poder jugar. també hi hauria d'haber un regal per quan passi pel pont poder obrir-lo. el regal seria guay que fos una joguina del Sonic.

La nostra ciutat: Badalona


Hakima i Rim de 9 i 10 anys. Volem parcs pels nens petits i bancs per seure.
Un parc petit per passejar els gossos, un carril de bici, fonts, una pista de bàsquet, un lloc adequat per poder patinar amb els amics.
I intentar que els nens petits no vagin a la carretera. I que no es fagin graffitis a la paret.

Adam i el pont de San Adrià


Em dic Adam i tinc 4 anys. Vull que el pont tingui un parc molt gran. Un cotxe més gran que jo, gran, gran i gran.
I una escala més alta.

Carla!


Em dic Carla i tinc 2 anyets. Vull un parc per poder jugar amb els amics amb tobogans i columpis. Vull també un sorral per jugar amb pales i cubells. També vull bancs perquè la mama em vigili mentres jugo. I papereres per tirar els papers del berenar.
Volem un polideportiu i que el pont sigui de color VERMELL!!!

El puente de San Adrián


Somos Víctor y Dani y tenemos 6 y 8 años. Queremos que el nuevo puente sea más moderno, porque este es un poquito soso. Y para que sea más moderno le queremos poner los parques, bancos, fuentes y papeleras.
Queremos que el puente sea de color azul del cielo.

álvaro


Sóc l'Alvaro i tinc 6 anys. Vull un parc per poder jugar, plantes, papereres, una font i un camp de fútbol.
Bancs per poder descansar, i un carril bici.

Andrea


Tinc 8 anys i m'agradaria que el nou pont tingués zona de picnic, testos amb flors, bancs per seure, gronxadors, papereres, pista de tenis, allò que dóna que tantas voltes, que tu et poses a sobre i vas donant voltes. M'agradaria que hi hagués cadires, taules, arbres, que no pasin els gossos i una mica d'espai natural pels gossos, una casa pels gossos.

Alba


Ayer ya di mi opinión del puente y hoy solo quiero colgar mi foto.

El pont de l'Adriana.


Em dic Adriana i tinc 3 anyets. Vull molts bancs al pont i que hi hagi papereres. També volem un parc per poder jugar i que es mantinguin nets durant moooolt de temps.

la millor ciutat


volem un pont que tingui més escombreries perque la gent no tiri les coses a terra. que tingui més parcs per jugar i moltes fonts.

El pont de l'Adrià


Em dic Adrià i tinc 5 anys. Vull un pont diferent per poder jugar en un parc i un camp de fútbol . Vull que tingui els colors del Barça(vermell i blau). També vull tenir un lloc per poder deixar la bici.

Mario y el puente de Sant Adrià


Ajuntament, nosaltres volem que la gent ho pugui disfrutar. I que es pugui veure a la nit, que hi hagui llums que l'iluminin.

Lo que quiero para el puente


Soy el Santi y tengo 12 años. Yo quiero pistas de skate, mesas de pin-pon, bancos para que la gente mayor se pueda sentar y descansar, también columpios para los niños pequeños.
Quiero que lo hagan nuevo y más bonito.

Un pont ple de diversió


Sóc Muriel i tinc 11 anys. Jo voldria un pont amb bancs per poder seure i alguna font. També hi hauria parcs per nens petits i més bancs per poder vigilar les mares als nens. Jo el pintaria de molts colors per tenir un aspecte que cridi l'atenció.

El pont que m'agradaria.


Sóc l'Ariadna i tinc 7 anys. Vull que hi hagi bancs i un parc per poder jugar i fonts. Vull un lloc per poder patinar i un lloc per poder ficar les bicis i poder anar amb bici.

Nuevo puente para nosotros


Tenemos 5 y 8 años y queremos que el puente sea grande, y que las personas lo puedan disfrutar y puedan sentarse en los bancos. Queremos que hayan piscinas de tierra, para que podamos jugar con la arena y hacer castillos. Queremos que el puente sea del color del arcoiris, que sea llamativo y bonito.
Que haya parques para que los niños pueda jugar.

El pont que vull.


Sóc l'Ariadna i tinc 10 anys. Jo vull un carril bici per poder anar per allà sense que pasi res. Vull plantes pel pont, i un pont més gran. Un lloc per poder anar a patinar. Vull que el pont sigui de color blanc i amb llums perquè es vegi.

Claudia y el puente


Tengo 7 años. Me gustaría que el puente fuera grande y de color blanco. Que tuviera para que las bicis pasaran y que las motos también. Que fuera ancho y bonito.

parc de Sant Adrià


Em dic Daniel i tinc 4 anys. M'agradaria que el nou pont de Sant Adrià tingués molts gronxadors i tobogans, i fonts per quan tingui sed i carril bici per que puguin pasar les persones que van en bici.
M'agradaria que hi haguès tendes per comprar chuches i palomitas.

Volem un parc moolt xulo!


Som Vicent i Carla de 4 anys, i volem un parc per jugar i una piscina. Amb fonts per poder veure aigua quan tinguem sed. Al parc volem un disc rodó per poder jugar amb els amics. I un sorral per poder jugar amb cubells i pales.

Torne'm a ser-hi per escoltar-vos!



Un dia més tornem a ser a Adrilandia, a l'estand de Participació Ciutadana per escoltar les vostres propostes, i les del tots els nens i nenes de Sant Adrià per la remodelació del Pont Pi i Margall.
Voleu que sigui una entrada més amable a Sant Adrià?
Voleu que hi hagi verd?
Voleu que hi hagi parcs?
Qué més voleu?
Veniu a veuren's, i amb una divertida activitat podreu decidir que voleu que es construeixi en el nou pont!!
Si vosaltres voleu, el pont pot arribar a ser verd, blau, groc o lila!
AQUI ESTEM PER ESCOLTAR LA VOSTRA OPINIÓ I FER-LA ARRIBAR A L'AJUNTAMENT DE SANT ADRIÀ!



Adrilandia