Presentació del blog

“Fem més amable l’entrada de Sant Adrià” és un blog pensat per a que mares, pares i nens/es opinin sobre la remodelació del pont Pi i Margall de Sant Adrià del Besós.

És per això que l’ajuntament de la ciutat a través de l’àrea de Participació Ciutadana munta un estand al parc infantil Adrilandia durant els dies 2, 3 i 4 de Gener per conèixer la opinió dels ciutadans/es.

La finalitat de les activitats proposades es que tots i totes pugueu pensar i dissenyar com voleu que sigui el pont. Es farà una fotografia del disseny que hagueu pensat i aquesta quedarà penjada al blog per a tothom que hi estigui interessat pugui conèixer les vostres opinions.

“Fem més amable l’entrada de Sant Adrià” es un blog pensado para que madres, padres y niños y niñas opinen sobre la remodelación del puente Pi i Margall de Sant Adrià del Besós.

Es por esto que el Ayuntamiento a través del área de Participación Ciudadana monta un stand en el parque infantil Adrilandia durante los días 2, 3 y 4 de Enero con tal de conocer la opinión de los ciudadanos y ciudadanas.

La finalidad de las actividades propuestas que todos y todas podáis pensar y diseñas como queréis que sea el puente. Se hará una fotografía del diseño que hayáis pensado y ésta quedará expuesta en el blog para que todo el mundo que esté interesado pueda conocer vuestras opiniones.

lunes, 4 de enero de 2010

Adriana'sbridge


Em dic Adriana i treballo a Adrilandia . A mi m'agradria que el pont estigués il.luminat per unes columnes, i que el pont siguès estil el de Brooklin de NY.
Voldria que hi haguès un mirador per poder veure el riu tranquilament mentres la gent passeja i uns bancs perquè la gent poguès seure.
També hi haurien d'haver fonts i zones habilitades per la diversió dels infants. Un parc en condicions i que es mantinguès net no estaria gens malament, amb les seves papereres i serveix de neteja.
Al pont li donaria un aire més maco si hi haguèsin arbres i plantes pels laterals, entre els cotxes i els vianants. També la gent de Sant Adrià estaría contenta si hi haguès un carril bici habilitat exclusivament per poder anar d'un lloc a l'altre sense impediments i segurs.
Seria una bona idea poder ficar de tan en tant, com per exemple els caps de setmana, paradetes al pont, perquè la gent s'ho prenguès com una rambla, i no només un pont de pas.
La festa Major de Sant Adrià es podria fer també al pont, i tallar-lo durant els dies que durès. Així la gent se'l pendria com algo més seu, més del barri.

Si tinc més propostes, no dubteu en que us les faré saber.

No hay comentarios:

Publicar un comentario