Presentació del blog

“Fem més amable l’entrada de Sant Adrià” és un blog pensat per a que mares, pares i nens/es opinin sobre la remodelació del pont Pi i Margall de Sant Adrià del Besós.

És per això que l’ajuntament de la ciutat a través de l’àrea de Participació Ciutadana munta un estand al parc infantil Adrilandia durant els dies 2, 3 i 4 de Gener per conèixer la opinió dels ciutadans/es.

La finalitat de les activitats proposades es que tots i totes pugueu pensar i dissenyar com voleu que sigui el pont. Es farà una fotografia del disseny que hagueu pensat i aquesta quedarà penjada al blog per a tothom que hi estigui interessat pugui conèixer les vostres opinions.

“Fem més amable l’entrada de Sant Adrià” es un blog pensado para que madres, padres y niños y niñas opinen sobre la remodelación del puente Pi i Margall de Sant Adrià del Besós.

Es por esto que el Ayuntamiento a través del área de Participación Ciudadana monta un stand en el parque infantil Adrilandia durante los días 2, 3 y 4 de Enero con tal de conocer la opinión de los ciudadanos y ciudadanas.

La finalidad de las actividades propuestas que todos y todas podáis pensar y diseñas como queréis que sea el puente. Se hará una fotografía del diseño que hayáis pensado y ésta quedará expuesta en el blog para que todo el mundo que esté interesado pueda conocer vuestras opiniones.

domingo, 3 de enero de 2010

CARLA


Vull que el pont tingui un parc, una paperera, fonts, flors, i bancs per seure.

No hay comentarios:

Publicar un comentario